Свържете се с нас

от dev@admin

Този уебсайт е собственост на Today portal ЕООД. Ние се стремим да предоставяме подходяща и полезна информация на нашите потребители. 

 

Име на компанията: Today portal ООД

Юридически адрес: 2757 Тошев Spring Suite 208 Ленкоview,България

Електронна поща: [email protected]

Телефон: +35929328764

Управляващ директор: Роска Клатуров

Регистрационен номер: 203187477

Име на регистриращия орган: Др. Роска Пъков

Адрес на регистриращия орган: 3976 Аномалия Forge Apt. 412 New Кери, България

 

Отговорност за съдържанието:

Ние не носим отговорност за съдържанието на връзките към уебсайтове на трети страни, които може да са налични на нашия уебсайт. Цялата отговорност за съдържанието на такива връзки се носи от техните собственици. Не носим отговорност за каквито и да било вреди, преки или косвени, произтичащи от използването на информацията, предоставена на нашия сайт. 

 

Авторско право:

Всички материали на нашия уебсайт, включително текст, изображения, графики, дизайн и софтуер, са защитени с авторско право. Използването или разпространението му без разрешението на притежателя на авторските права е забранено.

 

Информация за контакт:

Ако имате някакви въпроси или коментари относно нашия уебсайт или нашата компания, моля, свържете се с нас, като използвате информацията за контакт, посочена по-горе.

 

Политика за поверителност:

Ние уважаваме вашата поверителност и защитаваме личната ви информация. Моля, вижте нашата политика за поверителност за повече информация.